Over mijzelf

Rosalie de Best (1977)

Na mijn opleidingen Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, heb ik 12 jaar met veel enthousiasme in de psychiatrie gewerkt. Eerst met kinderen en daarna met jongeren en jong- volwassenen met uiteenlopende problematiek. Hierna ben ik mij gaan specialiseren in eetstoornissen, angst-en dwangklachten. Het raakt mij iedere keer weer als ik iemand vrij zie worden! Of het nou een eetstoornis is, angst of dwang... het be├»nvloedt je leven in zulke mate dat het een verademing is om het stukje bij beetje van je af te leggen.

Ik werkte veel met cognitieve gedrags therapie en begeleide exposure (exposure is dat gaan doen waar je bang voor bent). Wat er lichamelijk gebeurt en hoe je die info kunt gebruiken, ben ik gaan inzien tijdens de opleiding Lichaamsgerichte psychotherapie van Bodymind Opleidingen. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht en mijn leven rijker gemaakt, vol gevoel en dat merk ik ook in mijn werk!

Ik deel deze ervaringen graag met anderen. Iedere keer weer ben ik verbaasd hoe snel je kunt groeien en (nog) vrijer kunt worden.

Als therapeut vind ik het bieden van veiligheid essentieel. Ik werk graag vanuit mijn hart.
Iedereen is anders, je bent uniek op jouw eigen manier! Dit inspireert me om samen te kijken naar wat jouw lichaam je wilt vertellen en samen te werken aan dat wat goed voor jou is.


  Namaste Webdesign