Agenda

Op 13 december een workshop voor vrouwen

Op 24, 25 en 26 januari de 3 daagse workshop Eb en Overvloed 

Op 13 december een avondworkshop voor Vrouwen


Van 19.00 tot 22.00 uur
Locatie: Balboastraat 20 c4, Amsterdam de Baarsjes
Kosten: 50,-

Deze workshop is voor geïnteresseerden in de 3daagse, alsmede voor vrouwen die ‘gewoon’ zin hebben. De avond gaat over samenzijn met andere vrouwen, in een veilige setting en met verfijnd lichaamswerk, gericht op contact met jezelf en andere vrouwen. We verkennen onze diep gelegen eigen kracht, via zowel zacht als opzwepend lichaamswerk.

Deze proeverij geef ik samen met mijn Eb en Overvloed collega Anita Bos. Ooit deden we samen de opleiding voor Lichaamsgerichte psychotherapie en ondertussen zijn we al jaren zeer dierbare collega's. Anita werkt graag met vrouwen, het bekken, onze sensualiteit (het op 'aan' zetten van de zintuigen en we delen onze passie voor het vrijmaken en leren kennen va een ieders (lichaams)wijsheid en kracht.

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom.

Heb je vragen of wil je meedoen, laat het me weten via info@rosaliedebest.nl of op nummer 06 19417768

 

Op 24, 25 en 26 januari de 3 daagse workshop Eb en OvervloedStart op 24 januari om 19.00 uur tot 26 januari om 16.00 uur
Locatie: Centrum de Horst, Meddoseweg 22, Winterswijk

Wintereditie Eb & Overvloed; waar gaat het over..?Voor mij gaat sensualiteit over de vrije stroom in jezelf zodat je kunt en mag genieten van jezelf in al je uitingsvormen, net als dat je mag en kan genieten van de wereld om je heen, waarmee je – zonder je terug te hoeven houden - in een voortdurende interactie bent. Al is het alleen maar met je in-en uit-ademing.

Sensualiteit ontstaat als vanzelf wanneer een vrouw zelfbewustzijn en acceptatie naar haar eigen wezen heeft; wanneer een vrouw stopt met iets te willen zijn of te willen uitstralen, stopt met iets te willen bereiken; wanneer een vrouw ontvankelijk is voor wat er in haar binnenste leeft én ontvankelijk is voor de schoonheid en de voedende aspecten in de haar omringende wereld en het aandurft om haar zelf - zonder oordeel – hierdoor te laten raken en bewegen.

Dat is makkelijker opgeschreven dan geleefd… We kennen tenslotte allemaal bewuste en onbewuste remmingen en blokkades.

Daarbij kent elk vrouwenleven haar eigen getijden; periodes waarin het bruist, periodes met stroomversnellingen, periodes waarin je droogvalt en tot stilstand komt. Periodes met meer of juist minder contact met de jouw omringende wereld. Ook dit is onderdeel van de natuurlijke stroom.

In de weekendworkshop van Eb en Overvloed nemen we ruim de tijd om innerlijke verstilling te zoeken en om aandachtig te luisteren naar wat zich – bijna geruisloos- diep in je binnenste roert, waarbij we ons laten leiden door jouw (vrije) stroom.

Er is aandacht voor omhulling en warmte, ook aandacht voor onthulling en delen, met ruimte voor plezier en (onstuimig) genieten. De workshop is voor, door en met vrouwen. Omdat vrouwen onderling veel gemeenschappelijk hebben en veelal dezelfde ervaringen delen, kun je veilig je gevoelens uiten en steun vinden bij anderen die vaak al met weinig woorden begrijpen wat je bedoelt. En de onderlinge verschillen kunnen je inspireren en nieuwe inzichten geven.

We werken lichaamsgericht en creatief en maken dankbaar gebruik van wat de natuur en de elementen ons te bieden hebben in ‘t mooie Meddo...

Zin gekregen?? Voel je welkom!!! Praktisch:

Heb je vragen of wil je meedoen, laat het weten via: Ebenovervloed@gmail.com of via mij info@rosaliedebest.nl of tel. 06 19417768

Investering: €350,- incl vol pension

Deze workshop geef ik samen met Dagmar van der Most en Anita Bos. Ooit deden we samen de opleiding voor Lichaamsgerichte therapie en inmiddels zijn we al jaren collega's en vriendinnen, met een gedeelde passie voor zacht lichaamswerk en vrij genieten.

Hieronder mijn beschrijving van Anita en Dagmar:

Dagmar: krijgster en amazone, kwetsbaar, krachtig en gepassioneerd vrouw, moeder, dochter en vriendin. Thuis in de buikdans en in zeer verfijnd lichaamswerk.

Anita: een vrouw in staat tot onstuimig stromen en een inspirerend voorbeeld in ‘zijn met wat is’. Ze kan intens genieten van het vrij maken van taboes en zal ook dit weekend met haar open hart vrouwen inspireren te komen en zijn met wat is.

Anita, Dagmar en ik & het mooie Centrum de Horst.

Ik hoor je graag, hartelijke groet Rosalie.

  Namaste Webdesign