Agenda 10 t/m 12 mei

Eb en Overvloed  Een workshop voor vrouwen  
~ over onstuimig stromen en zijdezacht tintelen ~

Sensualiteit… je zintuigen openen en je vrij voelen om te genieten van jezelf en alles om je heen. Met aandacht ademen, ruiken, horen, kijken, proeven. Voelen hoe de wind je blote huid aanraakt.. en ook voelen wat dat met jou doet, wat dat in jouw binnenste beroert..  dat door je heen te laten stromen…  en vanuit deze innerlijke beweging naar buiten laten golven… waar het misschien anderen beroeren zal…

In deze weekendworkshop nodigen we je uit om nieuwe sensaties en gevoelens in jezelf te ontdekken en om tijd te nemen om te voelen wat er is, zowel de fijne als de minder fijne dingen. We gaan de zinnen prikkelen, samen delen, dansen, dromen, los- en toe laten. We zetten stappen, samen en alleen, zo groot of klein als voor jou passend is om jou, je vrouwelijkheid en sensualiteit te ervaren, leven en vieren.

Ook zin  om je in het voorjaar op een prachtige plek in de Achterhoek, bij velden, bos en meertje, je te verbinden met de natuur, jezelf en elkaar? Je bent welkom!

Van vrijdag 10 mei 19.00 uur tot zondag 12 mei 17.00 uur, in het mooie Centrum de Horst in Meddo https://www.centrumdehorst.com/ 
Prijs voor dit weekend is € 375,- all incl.
Boeken voor 15 maart =  € 350,- 

Deze workshop geef ik samen met Dagmar van der Most en Anita Bos. Ooit deden we samen de opleiding voor Lichaamsgerichte therapie en inmiddels zijn we al jaren collega's en vriendinnen, met een gedeelde passie voor zacht lichaamswerk en vrij  genieten.

Heb je vragen of wil je meedoen? Mail of bel me: info@rosaliedebest.nl of bel me op 06 19417768

Hieronder mijn beschrijving van Anita en Dagmar:

Dagmar: krijgster en amazone, kwetsbaar, krachtig en gepassioneerd vrouw, moeder, dochter en vriendin. Thuis in de buikdans en in zeer verfijnd lichaamswerk.

Anita: een vrouw in staat tot onstuimig stromen en een inspirerend voorbeeld in ‘zijn met wat is’. Ze kan intens genieten van het vrij maken van taboes en zal ook dit weekend met haar open hart vrouwen inspireren te komen en zijn met wat is.

 

 

                                                                                                               

 

                         


 

  Namaste Webdesign